Rreth Nesh

Nese planifikoni te vizitoni Sarandn! Piccolino eshte hoteli yt. Nje hotel i bukur vetem 10 metra larg detit. Strehimet tona jane te dizajnuara per tju dhene gjithcka qe ju nevojitet. Nuk ka dyshim per kete! Vendndodhja jone eshte e mrekullueshme! Gjithashtu ka mundesi te medha te transportit per ne Qytetin e Vjeter te Butrintit ne vetem 20 minuta. Ju do ta doni ate! Gezoni qendrimin tuaj dhe shpresojme tju shohim se shpejti.

Hotel Piccolino Bookings Partners: